kategori: sportiv

sportiv

Volejboll plazhi

Kur është shumë e nxehtë, të gjithë shkojmë në plazh. Ne mund të bëjmë diell në plazh dhe të argëtohemi. Për të mos shkuar në plazh pa luajtur volejboll plazhi. Ne i ftojmë ata që duan të luajnë volejboll në Volejboll në Beach! Ejani dhe na tregoni aftësitë tuaja në volejboll. Xhironi të shtënat më të mira dhe përpiquni të fitoni ndeshjen. Player Vol… Lexo më shumë →

Rruga Freekick 3D

Rruga Freekick 3D merr lojë freekick në rrugët moderne të qytetit. Lakoj topin dhe mundi kundërshtarët në qindra nivele në 3D mrekullueshëm. Luaj në ndonjë nga pajisjet tuaja. Thjesht goditni topin në porta dhe merrni një rezultat. Shumë lehtë për tu filluar, but hard to master. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Flappy FootChinko

Flappy FootChinko is a highly addictive hyper casual soccer game. It has 2 game modes, in the story mode you can win 7 international tournaments. The endless mode will challenge your sync skills. Tap to impulse the ball, beat your rivals, dodge all obstacles and score epic goals. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Cricket Hero

Are you ready to test your reaction times? In Cricket Hero you’ll face the thrills and ecstasy of being a cricket player. Besides regular cricket balls, they may throw at you some other stuff too. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Beach Bowling 3D

Beach Bowling 3D is a game where you can test your bowling skills on summer beach in gorgeous 3D. Defeat opponents in hundreds of levels. Or just play with your friends on one device. Just throw the ball and get a score. Shumë lehtë për tu filluar, but hard to master. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Flappy Ball

Flappy Ball është një HTML5 veprim lojë. Loja është frymëzuar lirshëm të lojës popullore “Flappy Bird”. Qëllimi i lojtar është për të trokitje e lehtë në ekran për të le topin mbijetojnë aq kohë sa të jetë e mundur duke shmangur shtizat. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

futboll

Të bëjë rrugën tuaj në anën tjetër të fushës me topin në këmbët tuaja! Shmangur kundërshtarët apo të ndaluar ata nga arritja e qëllimit tuaj. Merrni shtënë tuaj më të mirë, kur ju merrni shans! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Running Soccer

Running Soccer is a new running game. You control a soccer player that must avoid opponent’s tackle. Your aim is to avoid enemies for as long as possible, each tackle suffered costs you a life (you have three lives). The game has an unique level that gradually becomes more difficult. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Real Soccer

Real Soccer is an amazing soccer game that you have ever played. Action from the first tap. Tap to tackle or dribble. Swipe to shoot to other players or at the goal. Choose between different teams with different skills and speed. Each round is 2 min. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Sprint Club Nitro

An arcade style 3D racing game with 9 increasingly challenging levels across 3 different landscapes. Race amongst 20 cars to the finish collecting nitro boosts to overtake. Spend your race winnings on upgrades to improve the carfrom better grip and higher top speeds to longer nitro boosts! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Penalty Shooters

Two men, one ball and one goalto win the penalty shootout warfare. Can you stand the pressure of the full stadium and win the cup in this exciting football game? Pick one of 32 teams and win the glory on the soccer field! Try Penalty Shooters. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Foot Chinko

Këmbë Chinko është lojë më të mirë futbollit HTML5 në web. Challenge rivalët tuaj në turnet ndërkombëtare më të famshme të futbollit. A jeni të aftë të mjaftueshme për të përmbushur rastin tuaj trofe nëpërmjet +90 nivelet e lojës? A do të qëndrojë fitimtar pasi ju të përballet me Duck Portier e keqja!? Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Stock Car Hero

Compete across North America as you race in the Stock Car Series. trafiku Dodge, boost around banked corners, mbledhë monedha dhe për të përmirësuar makinën tuaj për garën e ardhshme. Are you the Stock Car Hero the world needs? Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →