kategori: Dress-Up

Dress-Up

Glam Girl Busy Weekend

Glam Girl Busy Weekend is a outfit creator game,you can create outfits for different events and location.You you will create casual outfits,party outfits,vacation outfits and many other styles of outfits.Take care of our girls make up and hairstyle and create wonderful fashion outfits. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Princesses & Pets Photo Contest

Have you ever dreaming about having your own pet? What kind of animal would it be? Our beloved princesses already know the answer of their own. And today they’ve heard about amazing opportunity to show their pretty pets to the whole world! It’s princesses and pets selfie challenge! Rapunzel and Ariel love to make faces, so you won’t get bored.Lexo më shumë →

BFF Wedding Dress Design

Disney princess Rapunzel, Anna, Elsa and Moana are BFF always. So they all decided to get the wedding dress fitting today. Selecting dream wedding dress is extremely exciting always for everyone. In the case of Disney princess it is very mush precious. They have to be more careful on their wedding dress fitting. If you want to help them withLexo më shumë →

My Birthday Party

Today is Cindy’s birthday and she needs to be ready before the guests arrive.Help Cindy find the perfect dress for her birthday party and then help her decorate the room.Enjoy our latest game My Birthday Party ! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Jumping Princess

Si të lartë mund të merrni hedhur Princess? Ajo ka nevojë për të mbledhur kurora e saj ndërsa kërcim në platforma në ajër. Nëse nuk shkoni ju do të bie në tokë. Por mos u shqetësoni. Ajo shprehi merrni lënduar, ju gjithmonë mund të fillojë duke kërcyer përsëri dhe të përpiqen të mundë rezultatin tuaj më të mirë. Animacione Fun, muzikë dhe tingujt të bëjë për një fun hedhur pafund… Lexo më shumë →

Emilys Makeover

Nëse e doni lojëra Dressup dhe duke e bërë popullin gjatë atëherë ju jeni të sigurt në një trajtojnë me Emilys Makeover. Zgjidhni nga një gamë të gjerë të rrobave, Fytyrat, Ngjyrat për të bërë vajzë e përkryer. Veshje e saj me saktësi se si ju pëlqen dhe të bëni vetë mikut tuaj mahnitëse. Ju nuk mund të ndryshojë çdo gjë në lidhje me miqtë tuaj në jetën e vërtetë. Por ju mund të në… Lexo më shumë →

Sushi Server

What are you waiting for? Tani është shansi juaj për të drejtuar vetë restorantin tuaj Sushi Sushi në Server. Blej furnizimet në fillim të ditës dhe t'u shërbejë klientëve tuaj se çfarë ata kërkojnë për. Çdo herë një klient dëshiron diçka. Ajo do të tregojë në krye pranë tyre. Ju duhet të pastaj të krijuar këtë kryevepër të ushqimit nga përbërësit… Lexo më shumë →

3D Nxënës Makeover

Nxënës Makeover është një argëtim lojë 3D modës. Jo vetëm që ju të merrni për të marr rroba që ai vesh, por ju gjithashtu mund të vënë animacione dhe prejardhje. Cili grup i organizuar do të përshtaten çdo vend më i mirë? E pra ju mund të përpiquni të gjithë ata në çdo mjedis dhe të shikoni se cilat një duket e mirë për ju. Në fund të fundit ju jeni projektuesi modës në këtë… Lexo më shumë →