kategori: kazino

kazino

Sudoku HTML5

Luaj Sudoku HTML5, një nga lojërat më popullore puzzle të të gjitha kohërave. Sudoku është lojë më të fun trurit ndonjëherë ju do të luajë në jetën tuaj. Në dispozicion për pajisjet mobile dhe desktop.. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Lojëra elektronike Fantasy

Trokitni rrotullimin për të luajtur. Tabela e pagimit tregon fitimet. Rritni shanset për të fituar duke rritur numrin e linjave fituese nga 1-5. _Rritni shpenzimet e pagimeve duke rritur bastin nga 1-10 kreditë. Mblidhni zemrat dhe rrotat e fatit në ndonjë nga linjat e basteve, për të mbushur njehsorin dhe për të marrë një shans në lojërat mini. Kjo është lojëra elektronike fantazi. Luan lojera… Lexo më shumë →

Lojëra elektronike minator ari

Trokitni rrotullimin për të luajtur. Tabela e pagimit tregon fitimet. Rritni shanset për të fituar duke rritur numrin e linjave fituese nga 1-5. _Rritni shpenzimet e pagimeve duke rritur bastin nga 1-10 kreditë. Mblidhni zemrat dhe rrotat e fatit në ndonjë nga linjat e basteve, për të mbushur njehsorin dhe për të marrë një shans në lojërat mini. Gëzoni lojëra elektronike të Gold Miner. Luan lojera… Lexo më shumë →

Lojëra elektronike piratësh

Trokitni rrotullimin për të luajtur. Tabela e pagimit tregon fitimet. Rritni shanset për të fituar duke rritur numrin e linjave fituese nga 1-5. _Rritni shpenzimet e pagimeve duke rritur bastin nga 1-10 kreditë. Mblidhni zemrat dhe rrotat e fatit në ndonjë nga linjat e basteve, për të mbushur njehsorin dhe për të marrë një shans në lojërat mini. Provoni lojëra elektronike piratësh. Luaj lojra tani.… Lexo më shumë →

Lojëra elektronike

Trokitni rrotullimin për të luajtur. Tabela e pagimit tregon fitimet. Rritni shanset për të fituar duke rritur numrin e linjave fituese nga 1-5. Rritni pagat duke rritur bastin nga 1-10 kreditë. Mblidhni zemrat dhe rrotat e fatit në ndonjë nga linjat e basteve, për të mbushur njehsorin dhe për të marrë një shans në lojërat mini. Provoni lojëra elektronike në fermë. Luaj lojra tani.… Lexo më shumë →

Mbreti i Pishinës së Shpejtësisë

Një lojë me ritëm të shpejtë pishine për celular dhe tabletë. Sa topa mund të tenxhere përpara se të mbarojë koha? Pastroni tryezën sa më shpejt që të mundeni! Prekni dhe tërhiqeni për të synuar, atëherë le të shkojë për të qëlluar. Fito kohë bonus për vazo dhe një shumëzues të pikëve për vazo radhazi Luaj lojëra tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Solitaire

Luaj falas lojën tuaj të preferuar solitaire! Loja më e mirë Solitaire e quajtur edhe Klondike Solitaire, është loja më e mirë për lojtarët që duan lojërat me letra. Kartat pirg në rend zbritës dhe ngjyra alternative (një mbretëreshë e kuqe mbi një mbret të zi etj.) dhe lëviz kartat e të njëjtit lloj në katër grumbuj, duke filluar me Ace. Dëgjo tani. Εδώ… Lexo më shumë →

Strehim i vetmuar

Në Refuge Solitaire duhet të renditim grumbujt e jashtëm në 8 kuvertat në mes. 4 prej tyre në rendin King-2 dhe kuvertën tjetër nga Ace-Kind. Përveç kësaj, ne mund të lëvizim kartat në tryezat mbi një tjetër për sa kohë që ajo ka të njëjtën kostum dhe është një më e ulët ose më e lartë se… Lexo më shumë →