Formë

Formë

Në The Shape lojtari duhet të gjejë formën e duhur nga një përzgjedhje për të zgjidhur një ekuacion. Një ekuacion pa numra? po, këto enigma kanë të bëjnë me mbledhjen dhe zbritjen e formave. Ju duhet të mendoni shpejt se cila pjesë do të plotësonte formën e treguar. Dhe shpejt do të thotë shumë shpejt. You are low on time and after figuring out the solution you still have to find the missing piece from a selection shown on the bottom of the screen. To set a record in this game you need to be highly intelligent and to show keen perception. Do you have what it takes?Play The Shape now for free, the highly addictive gameplay will keep you entertained and engaged for a long time!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.