Tetra

Tetra

Tetra është versioni më i fundit dhe më i miri i lojës së famshme të enigmave Tetris. Në këtë lojë të ftohtë, duhet të mbushni linjat horizontale me blloqe që bien nga maja e ekranit. Pasi të mbushet një vijë horizontale, blloqet do të hiqen dhe ju fitoni pikë për këtë linjë. Në mënyrë që të merrni rezultate më të larta, alter the direction of the falling blocks according to the empty spaces in the horizontal lines. Be aware that you will lose the game if the blocks reach the top of the screen. Tetra is one of the most entertaining puzzle games so don’t miss the chance to show off your skills. Play Tetra now for free!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.