Sallon Slacking

Sallon Slacking

Salloni i Slacking përmban dymbëdhjetë lojëra mini në stilin tipik të lojërave të Slacking. Anna ka arritur punën e përsosur brenda një salloni flokësh. Ajo duhet të rregullojë sallonin, por gjithashtu ndihmon në prerjen dhe lyerjen e flokëve dhe madje bën make-up dhe zgjedh aksesorët për klientët e saj.. A do ta duan ata pamjen e tyre të re? Or will Anna’s slacking get her into trouble? Help her out and make sure the customer doesn’t catch Anna slacking off. If the customers pays attention you will get noticed by a huge exclamation mark on the screen and you should stop slacking immediately. The game features beautiful graphics and an infectious soundtrack. Play Salon Slacking now for free! With the different mini games fun is guaranteed for hours and hours.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.