Aventurë Pika

Aventurë Pika

A po kërkoni një lojë të bukur të vogël aventureske për ta kaluar me lehtësi? Point Adventure nuk është një lojë e tillë. Kjo lojë e pafund Arcade lëviz është me ritëm të shpejtë dhe të vështirë. Shume veshtire. Dhe të thotë. Ju kontrolloni një rreth me dy rruzulla në faqet e kundërta dhe duhet të lëvizni rrethin përmes pengesave. You are able rotate the circle while it constantly moves upwards. If one of the orbs crashes into an obstacle you lose. How far will you be able to go? Are you able to handle the frustration of crashing time and again? Will you set the record or will you have walk away in shame? Accept the challenge and play Point Adventure now for free!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.