Monocikël

Monocikël

Monocikli është një lojë Arcade me ritëm të shpejtë ku duhet të ekuilibroni jo në një biçikletë të rregullt por në një monocikël. Sapo të fillojë loja, mund të ndikoni vetëm nëse monocikli anon përpara ose prapa. Nëse anoni shumë nga njëra anë, do të bini pashmangshëm dhe do të thyeni monociklin. Now you might think it would be a good idea to drive very slowly with almost no slant but this is very, very wrong. You need every little bit of momentum to get past the hills. Otherwise you will come to a halt or even go back. Play Monocycle now for free and show your skills!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.