Mania Mania

Mania Mania

Mango Mania është një aventurë platformë që ka të bëjë me mbledhjen e frutave të shijshëm dhe zgjidhjen e enigmave. Ju kontrolloni një dreq që ka një oreks të pangopur për mangos. Në çdo nivel duhet të marrësh tre nga ato fruta dhe diamantin që hap portën në nivelin tjetër. You cannot directly control the direction of the imp’s movement. What you can though is make it jump. If you jump against a wall the imp will reverse. On your way you will have to avoid traps and you will have to make clever use of platforms that can be used for a few seconds only before they start to crumble.Play Mango Mania now for free and enjoy an epic platform adventure!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.