Jewels Blitz

Jewels Blitz

Jewels Blitz është loja përfundimtare e enigmës 3-ndeshje! Objectiveshtë objektivi juaj të kombinoni të paktën tre xhevahirë të çmuar të të njëjtit lloj për t'i bërë ato të zhduken dhe të marrin pikë. Nëse përputhen edhe më shumë bizhuteri, merrni nxitës të mirë që mund të pastrojnë linjat e plota, sheshet ose hiqni të gjitha gurët e çmuar të së njëjtës ngjyrë. Don’t rush your moves and always keep an eye on your score as the turn limit is challenging and sometimes you need to plan a few moves ahead.Whether it is on your phone, your tablet or on a desktop computer, you can play Jewels Blitz everywhere and every time. Play Jewels Blitz now for free and make your way through tons of fun and challenging levels!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.