Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2 është pasardhësi i fronit ndeshje-3, që i kthen gemët me shkëlqim dhe veprimin e lojërave me enigma tepër të varur në një kryevepër! Në 200 nivelet është objektivi juaj të kombinoni të paktën tre xhevahirë të çmuar të të njëjtit lloj për t'i bërë ata të zhduken dhe të fitojnë pikë. Nëse përputhen edhe më shumë bizhuteri, merrni nxitës të mirë që mund të pastrojnë linjat e plota, sheshet ose hiqni të gjitha gurët e çmuar të së njëjtës ngjyrë. The longer play the more obstacles you will have to overcome to make matchessome of them being genre classics and some of them brand new.Play Jewels Blitz 2 now for free and you will find fun and challenges for many hours to come!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.