Hexa Fever

Hexa Fever

Hexa Fever është një lojë e enigmës strategjike shumë problematike. Si në Tetris ose 2020 lojtari duhet të vendosë blloqe dhe të mbushë linja për t'i zhdukur këto blloqe dhe për të fituar pikë. Në Tetris, lojtari mund të formonte vetëm vija horizontale dhe 2020 shtoi linja vertikale në zhanër. Në Hexa Fever bordi është një hexagram. This means you can form even more different lines and create even more combos. Since the opportunities are endless you should always take your time to think about your next move as the game will be lost if no more blocks can be placed on the board.Play Hexa Fever now for free and compete with your friends for the best score!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.