Lloj brejtësi Shko në shtëpi

Lloj brejtësi Shko në shtëpi

Brejtësi i vogël që luan në aventurën fantastike HTML5 aventurë Hamster Go Home është arratisur nga dyqani i kafshëve shtëpiake dhe ka humbur. Tani ai ka nevojë për ndihmë, sepse ai dëshiron të gjejë një shtëpi të re shumë keq dhe nuk mund ta bëjë atë vetë. 60 fun packed levels he has to solve puzzles and to make use of tools like bombs and a teleporter to clear the way and to collect three stars that are spread across each level. The game features realistic physics and hilarious achievements that make it even more fun. Play Hamster Go Home now for free and help the poor little fellow to get home safely!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.