Ngjyrosjet

Ngjyrosjet

Ngjyrosjet është një lojë e zgjuar e ngacmimit të trurit ku lojtari duhet të mbushë shumëkëndëshat me ngjyrat përkatëse duke i tërhequr ato nga një poligon i mbushur tashmë. Ndonjëherë ngjyrat e nevojshme nuk gjenden në tabelë dhe lojtari duhet të përziejë ngjyrat. Kjo arrihet duke tërhequr një ngjyrë në një poligon të një ngjyre tjetër. Përzierja e Kuqe dhe e Verdhë me portokallin, blue and yellow mix to green and so on. What makes the puzzles even harder is the fact that you should use as few moves as possible. Can you fill out all polygons with the correct color and use only one move? Play Discolors now for free and find out!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.