Crush Cookie

Crush Cookie

Cookie Crush është një kryevepër shumë problematike e ndeshjes3 që ju çon në një botë me enigma sfiduese dhe pasta të shijshme. Ju duhet të kombinoni të paktën tre biskota të shijshme për t'i bërë ato të zhduken nga fusha. Nëse arrini të kombinoni edhe më shumë cookies në të njëjtën kohë, you will be rewarded with tons of points and of course with cool extras that can for instance wipe a whole line of sweets or make all cookies of a certain color vanish. Don’t rush your moves and always keep an eye on your score as the turn limit is challenging and sometimes you need to plan a few moves ahead.Play Cookie Crush now for free and enjoy the cookies!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.