Familja e çipave

Familja e çipave

Familja e lezetshme Chip është duke u bërë gati për dimrin në këtë lojë me enigma HTML5. Alvin, Jeanette dhe këmbyesve të tjerë kanë nevojë për ndihmën tuaj për të grumbulluar acorn para se të bëhet shumë ftohtë. You have to place the little rodents so they can chip away some blocks and make the rest of the blocks drop on the acorns and shell them. In the beginning it’s quite obvious which blocks you have to remove but you will have to think laterally soon.40 levels packed with challenging puzzles, super cute graphics and of course tons of fun will keep you entertained and engaged for hours. Play Chip Family now for free and help them to get through the winter!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.