Candy Rain 4

Candy Rain 4

Candmbëlsira më e ëmbël Puzzle Loja Gjithmonë: Candy Rain 4. Gëzoni ndeshjen më të mirë të ëmbëlsirave dhe enigmën e shtypjes së karameleve! Përputhni tre ose më shumë ëmbëlsira për të pasur kombinime magjike dhe për të përparuar në qindra nivele! Bej kujdes, Nuk është aq e lehtë për tu përputhur,mblidhni dhe shtypni sheqerka ndërsa lëvizjet tuaja janë të kufizuara! Mos u shqeteso, your skills along with sweet and colorful boosters like swap,candy crusher will help you in the way! No more crushing same old candies, breaking diamonds, crunching cookies or farming! It is time for a brand-new candy themed puzzle with amazing combos, levels full of surprise gifts and exciting social leaderboard to compete with your friends and competitors!Get ready for the cutest rain of all time! Time for brand new Candy Rain 4!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.