Saga me flluskë

Saga me flluskë

Bubble Shooter Saga është lojëra më e fundit dhe më e madhja e lojrave të famshme të tipit revole flluskë. Pasi të filloni ta luani, nuk do të ndaleni derisa të mbaroni të gjitha ato 75 nivelet. Qëllimi i lojës është të ndihmojë bukuroshet, pak pelushi duke mbledhur sende që ai dëshiron të ketë. Artikujt janë fshehur midis flluskave me ngjyra. Each level features fresh ideas and a different layout so every level is a fun experience. Hit at least two or more colored bubbles with a bubble of the same color to get remove them from the board. The more bubbles you manage to destroy with one shot, the more coins you get. You can use the coins to buy boosters which will help you to beat the level and help the cute teddy. Play Bubble Shooter Saga now for free, it takes the popular bubble shooter genre to a new height!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.