Alfat

Alfat

Alfy kombinon veprimin Jump ‘n’ Run me enigma sfiduese. Në një të bukur, natën me yje Alfy lë shtëpinë e tij dhe endet për të gjetur lulen magjike të fierit që është në gjendje të përmbushë çdo dëshirë. Alfy është djali i vogël i një shpirti pyjor të vjetër dhe të mençur dhe me këtë kërkim fisnik ai dëshiron të provojë veten e tij. Of course Alfy is young and inexperienced so he would probably never succeed if it wasn’t for your help. Take Alfy by the hand, help him on his path and with a little luck you will not only find the magical flower but also the beautiful princess in need of rescue. Play Alfy now for free and discover the very best Jump ‘n’ Run game in your browser!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.