2020! Tetra

2020! Tetra

2020! Tetra është versioni më i fundit dhe më i miri i lojës së famshme të enigmave Tetris. In this amazing game, you get to experience a unique and fun version of Tetra. You have to fill horizontal lines with blocks dropping from the top of the screen to remove them and to score. You will lose the game if the blocks reach the top of the screen. This version adds cool boosters to the mix that help you to gain a better score and to get out of bad situations. 2020! Tetra is one of the most entertaining puzzle games so don’t miss the chance to show off your high score! Play 2020! Tetra now for free and enjoy using the new boosters!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.