2020! Koha e pelte

2020! Koha e pelte

2020! Jelly Time është edicioni i fundit i lojës së suksesshme të enigmave 2020. Në 60 nivele sfiduese dhe argëtuese, misioni juaj është të plotësoni linjat horizontale dhe vertikale me forma pelte për të pastruar vijën dhe për të arritur rezultatin tuaj të synuar. Jini të vetëdijshëm për të mos humbur nivelin duke mbaruar lëvizjet përpara se të arrini qëllimin. This game doesn’t only have a jelly theme but also has boosters which will help you if you are ever stuck. The cool boosters are changing shapes, clear one field, clear one type and clear a whole area. With its beautiful interface and engaging levels, you will not stop playing 2020 Jelly Time until you finish it. Show off your skills in this challenging and fun puzzle game. Play 2020 Jelly Time now for free!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.