2020 Lidhu Deluxe

2020 Lidhu Deluxe

2020 Lidhu Deluxe , loja më e varur nga puzzle logjika është përsëri në një botim përfundimtar që është edhe më argëtues! Detyra e lojtarit është të vendosë të paktën katër blloqe me të njëjtin numër në të pranë njëra-tjetrës në mënyrë që ato të bashkohen. 2020 Connect Deluxe takes the best ideas of games like Merged and 2048 dhe e kthen atë në një shpërthim total. Merging more than four blocks will reward you with coins that later can be spend to purchase cool boosters. Take your time, plan ahead and think for a long as you need to, there is no hurry.Play 2020 Connect Deluxe now for free! How far can you make it? Will you be able to get the legendary 8192 blocks to merge?

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.