Diggy

Diggy

Diggy është kthyer! Gërmoni të gjithë rrugën drejt qendrës së Hënës. Mblidhni thesar dhe azhurnoni pajisjet tuaja minerare për t'ju ndihmuar gjatë rrugës.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.