Një hapësirë-kohë Challenge!

Një hapësirë-kohë Challenge!

Kontrolloni anijen tuaj hapësinor në një mjedis të çuditshëm në hapësirë ​​dhe shkatërroni sa më shumë armiq! Në këtë dimension të çuditshëm, asgjë nuk lëviz derisa të lëvizësh dhe me fjalë të tjera, nëse ndalet, koha do te ndalet! You will automatically shoot when you move and have to do your best to destroy enemies while trying to avoid collision with enemies or their projectiles. The enemies speed based on your movement speed so if you move faster, the enemies will also move faster and the game will become more difficult! You will earn score as you survive longer and destroy more enemies but will lose the game as soon as you are hit by an enemy. Use mouse or tap to spaceship

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.