2020 Blocks

2020 Blocks

2020 Blocks! është një mister gjallë dhe argëtim bllok lojë që do të vërtetë të merrni ju i tëri! Qëllimi është që të shkojë rreshtave dhe kolonave të blloqeve multi-colored në multi-formë arena. Fitim në lojë të holla për të parë blloqe të shpërthejnë me bllokut tuaj bombe pushtet deri ose të zhbllokuar modalitetin bombë nga tortues deri rezultatin tuaj të lartë! Përgatitja për disa shpërthime! Every day comes with a new block match puzzle that will keep your mind turning! Optimized for your mobile device, quick and easy. Enjoy our newest 2020 game addition right here, right now!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.