Strehim i vetmuar

Strehim i vetmuar

Në Refuge Solitaire duhet të renditim grumbujt e jashtëm në 8 kuvertat në mes. 4 prej tyre në rendin King-2 dhe kuvertën tjetër nga Ace-Kind. In addition we can move the cards in the tableaus on top of another as long as it has the same suit and is one lower or higher than the current value of the card to reach other cards.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.