Muaj: March 2019

Tiki Solitaire

Tiki Solitaire is a time based variant of the popular Solitaire card game. In only 45 seconds you have to put as many cards as possible onto the piles. Unlike the klondike version of the game, in Tiki Solitaire you are able to sort cards in ascending and descending order to the piles and the color of the cards doesn’tLexo më shumë →

Merge Trembëdhjetë

Merge 13 is a super fun and addictive logic puzzle game, featuring relaxing gameplay and nice colorful graphics. Your goal is to connect board pieces with the same number, so they merge into the next number, which in turn can be connected with other numbers on the board. The more numbers you connect at the same time, the higher yourLexo më shumë →

Mahjong Frenzy

Mahjong Frenzy is the ultimate mahjong challenge. Usually, the legendary puzzle game is played without time limits but Mahjong Frenzy kicks the experience to the next level as it is all about clearing the board as fast as possible. The faster you remove blocks from the board the more points you will earn as you trigger a multiplier that goesLexo më shumë →

Best Classic Freecell Solitaire

Best Classic Freecell Solitaire brings the popular Freecell version of the solitaire card game to the palm of your hand. The 52-card deck is dealt face-up into eight Tableau piles. Above the Tableau piles there are four open Foundations and four Free Cells. These Cells work as an intermediate place for sorting the cards. Your objective is to build upLexo më shumë →

11×11 BLOXX

11×11 BLOXX is an entertaining puzzle game that is played on a gameboard with 121 tiles arranged in an 11×11 grid. Your task is to place groups of three colored stones so that they form horizontal or vertical rows. If you manage to form a complete row, this row will be cleared. You also receive points and coins. The longerLexo më shumë →

Solitaire Swift

Solitaire Swift is the newest quick and fun approach to classic Solitaire games. In this game you place consecutive cards higher or lower than the card on the build pile. Color and suits don’t matter. Reveal and play cards showing a key symbol to unlock more build piles. The game starts in the ‘Relax Modein which you will haveLexo më shumë →

Pet Connect

Pet Connect is an outstandingly cute puzzle game featuring fifty levels that require quick thinking and challenge your perception. The objective of the game is to find a match for all the cute animals on the board by connecting two of the same type. Connections can be made using three lines or less. If you manage to find a companionLexo më shumë →

Bubble Hero 3D

Shijoj në tingujt kënaqshme të flluska popping si ju punoni për të liruar minj adorable dhe në këtë mënyrë të bëhet Hero Bubble. Pa pagesë Të gjitha minj NGA flluska e tyre dhe progresi për të ardhshëm të 80 nivelet sfiduese dhe Addictive. Provoni Bubble Hero 3D dhe ju do të love it. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Color Blocks

Blocks Color është e lehtë për të luajtur dhe një lojë të pëlqyeshëm për të gjitha moshat! Simply drag blloqe dhe të mbushur deri të gjitha rrjetet. Pasi ju filloni, ju patjetër do të jetë i tëri: kjo lojë top style ju pret! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Orkio

Orkio është një lojë e bukur arcade në lidhje me një magjistar cute pak duke luftuar forcat e së keqes. Prekni armiqtë për të vrarë ata dhe të mbledhë shpirtrat e tyre për të blerë përmirësimet! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Monster Nail Doctor

Monster Nail DoctorKids games free 3 years old. Kids will learn virtual surgery of nail in this free game.Nail surgery is an innovative concept as of today. Our mission is to make awesome educational surgery games using an interactive, first-hand virtual surgery experience. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Strehim i vetmuar

Në Refuge Solitaire duhet të renditim grumbujt e jashtëm në 8 kuvertat në mes. 4 prej tyre në rendin King-2 dhe kuvertën tjetër nga Ace-Kind. Përveç kësaj, ne mund të lëvizim kartat në tryezat mbi një tjetër për sa kohë që ajo ka të njëjtën kostum dhe është një më e ulët ose më e lartë se… Lexo më shumë →

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Të mbrojtur veten kundër zombies me arush pelushi nga të shtënat e tyre në këtë lojë celular dhe desktop pajtueshme. 6 armiq të ndryshme, 14 nivelet + Survival Mode, 9 plumba unlockable, animacione të qetë, Original SFX. Provoni Teddy Bear Zombies Machine Gun. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Penalty Shooters

Two men, one ball and one goalto win the penalty shootout warfare. Can you stand the pressure of the full stadium and win the cup in this exciting football game? Pick one of 32 teams and win the glory on the soccer field! Try Penalty Shooters. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Dark Lands

Dark Lands is an addictive mix of an infinity runner fantasy horror game with a dynamic combat system. Take your hero on an epic journey of defeating evil forces who corrupted the land. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Doggy Dive

Pikiatë oqeanet e thella dhe të mbledhë monedha ari duke shmangur krijesa deceptively bukur, por e rrezikshme si Doggy, në Doggy pingulthi! Zbuloni një botë fantastike nënujore, të marrë në ujë dhe të zhytem aq thellë si ju mund të dhe për të shmangur rreziqet si kandil deti helmuese, Blowfish dhe peshkaqenë. Provoni aftësitë tuaja dhe për të arritur një rezultat të lartë! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni… Lexo më shumë →

Takoni Frog Doodle

Tap Frog Doodle përmban orë të gameplay, ndryshme mini-games të mbushura me humor dhe arritjet gazmor për të mbajtur të vijnë për më shumë. Lehtë për të marr-up ende sfiduese për të zotëruar, Tap Frog Doodle do të ketë gishtat tuaj të lypur për më shumë kohë vetëm me bretkocë cutest në pajisjen tuaj. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Tower Mania

Të ndërtuar kulla tuaj në një botë fantastike futuristic në të thjeshtë mënyrën one-click! Vendin blloqe lundrues si pikërisht si ju mund të dhe të zbuloni të gjitha lokacionet e mrekullueshme! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Get 10

Matching the numbers has never been so much fun! Find and connect numbers to reach the highest number and score. Every higher number is a new challenge. How high can you get? Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Paint Frog

Paint Frog riimagjinon rubinetin Classic Frog mini-lojë me ton të karakteristika të reja frogsome dhe sfidat! Grab tuaj BR-r-r-Rush dhe bojë bretkosat aq shpejt si ju mund të për të fituar pikë më shumë dhe për të marrë shpërblime! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Icy Purple Head

slides akullt , shkopinj Purple. Prekni kudo që të bëhet i akullt, përpiqen të arrijnë kuti postare për të përfunduar nivelin dhe të pavlefshme spikes të rrezikshme dhe të energjisë elektrike! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Key & Shield 2

The Gorlik Island is still not safe! A curse is covering it with rocks while many of your friends are still locked in their cages. Take your key and shield again and traverse the new island to definitely unlock all the gorliks! Play Key & Shield 2. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Mahjong Mania

The ancient Chinese game in your pocket. Clear the boards full of beautiful tiles, piled in thoughtful pyramids. Hone your skills, strategy and calculations to win all available cups in all game modes. Can you hadle it? It’s time for Mahjong Mania! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

dy Cars

Luaj dy makina. Provoni aftësitë tuaja multitasking me këtë lojë të thjeshtë! Të shmangur të gjitha sheshet në rrugë dhe të mbledhë çdo rrethi të vetme. Kështu që fillojnë të dy makina tuaj dhe të përgatiten për një makinë të gjatë! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →