3D Space Racer

3D Space Racer

3D Space Racer live në BitofGame! Kjo lojë 3D racing hapësirë ​​është një lojë awesome aftësi që ju sjell në hapësirë ​​ku ju duhet për të fluturuar sa më shumë të mundeni,,en,Me anije të ndryshme për të zgjedhur nga dhe rezultatet që ju mund të sfidojë veten për të marrë rezultatin më të mirë që ju mund të,,en,E cila sprovë anije hapësirë ​​do të punojnë më mirë për ju,,en,Provoni të gjitha,,en,dhe për të marrë të ndjehen për ta,,en,Hidhen në kontrabandist pafund të hapësirës dhe garën për të marr pikë dhe për të shmangur njësive armiqësore,,en,Kjo lojë 3D hapësirë ​​fluturues është e mbushur me orë të fun,,en,Të bëhet numri një vrapues hapësirë ​​në Univers,,en,Arrow çelësat për të fluturuar,,en,Spacebar për të xhiruar,,en,Dreams Saca,,el,shkollë,,el! With different ships to choose from and scores you can challenge yourself to get the best score you can. Which space ship flyer will work best for you? Try all 3 and get the feel for them. What are you waiting for? Jump into the endless space runner and race to pick up points and avoid hostile units. This 3D space flying game is packed with hours of fun. Become the number one space racer in the Universe! Arrow keys to fly – Spacebar to shoot.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.