Robomon Arena

Robomon Arena

Hyni në botën futuristic Sci-Fi të Robomom 3D! This 3D unity game sends you to space where you lead a party of robots against enemy droids from space, or where you will overpower the turn-based tactics of your best friends by playing a 2 player strategy game. The team whose robots stand last on ground, do të jepen si fitues,,en,Robomon,,en,rradha-bazuar lojë 3D uniteti,,en,përmban një regjim fushatë me,,en,misionet sfiduese,,en,një lojtar të vetëm lojë e shpejtë,,en,game player kundër një mik apo dy,,en,tri klasa të ndryshme të robotëve,,en,secili vjen me unik,,en,spells,,en,dhe ngarkesa e ana-bazuar fun,,en,Përdorni miun për të zgjedhur dhe njësitë e kontrollit,,en,dhe për të synuar dhe të sulmuar armiqtë brenda rrezes,,en,Pasi të keni grumbulluar mjaft fuqinë sulm,,en,ju mund të aktivizoni sulme të ndryshme,,en,aftësi të veçanta dhe spells shëruese,,en,Përdor butonin e majtë të miut për të parë më shumë informacion në lidhje me njësinë e zgjedhur,,en,Mouse Shkoni te zoom brenda dhe jashtë,,en,WASD ose arrow çelësat për të lëvizur pikëpamjen kamera dhe Q,,en,E për të rrotullohen pamje kamera,,en,Shtypni ESC për pauzë të lojës,,en,robot,,en,strategji,,en,Turn-bazuar,,en,luftë,,en,Dream qese,,el. Robomon, the turn-based 3D unity game, features a Campaign mode with 20 challenging missions, a single player quick game, 2 player game against a friend or two, three different classes of robots, each coming with unique 3 spells, and loads of turn-based fun! Use the Mouse to select and control units, and to Target and Attack enemies within range. After you accumulate enough Attack Power, you can activate various attacks, special skills and healing spells. Use the Mouse Left Button to view more info about the selected unit. Mouse Scroll to zoom in and out, WASD or Arrow keys to move the camera view and Q,E to rotate camera view. Press Esc to pause the game.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.