Punching Desperados

Punching Desperados

Desperados punching janë një faceoff larg perëndim me një kthesë.
Pije janë të ndaluara në perëndim larg. Ju duhet të veprojnë shpejt dhe të jetë i pari për të thyer xhami me pije të paligjshme!
Luaj një 1 lojtar ose një 2 player faceoff against your friends on the same device.
You can play this game on android or iphone/ipad too Player 1: Click ArnPlayer 2: Click <-- left arrow

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.