Kryq dhe zero Extreme

Kryq dhe zero Extreme

Luaj Tic Tac Toe lojë sipas rregullave ekstreme playing. Mirë se vini në kryq dhe zero, the Extreme reworked version of the old classic game for 2 players. As always, the rule of playing is to place Noughts and Crosses in turn-based gameplay, but the extreme twist is that the entire environment changes once in a while. Start playing a simple 3×3 katror lojë për dy lojtarë,,en,para se kufijtë duke luajtur shtrihet në 5,,en,bordi katrore,,en,atëherë deri 5,,en,atëherë të gjithë ekranin lojë flips gjatë,,en,pastaj disa pllaka të theksuara të shpërthejnë në copa,,en,atëherë ata janë bërë pirg të mirë në tokë,,en,e cila shpresojmë se do të përfundojë me kurorëzimin lojtar me fitore shumicën fitues përfundimtar,,en,Përdorni miun për të klikoni mbi sheshet bosh dhe shtoni Noughts apo kalon,,en,bëni diagonale,,en,linja horizontale dhe vertikale e,,en,Kryq ngjitur ose kalon,,en,në mënyrë që të fitojë betejën e tanishme,,en,kryqe,,en,Kryq,,en,i thjeshtë,,en,TIK tak toe,,en, before the playing borders extend to 5×5 square board, then to 5×9, then the entire game screen flips over, then some marked tiles explode in pieces, then they are well stacked to ground, which hopefully will end with crowning the player with most wins as ultimate winner! Use the Mouse to click on empty squares and add noughts or crosses. Make diagonal, horizontal and vertical lines of 3 adjacent noughts or crosses, in order to win the current battle.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.