Ground Luftrat

Ground Luftrat

Të bashkëpunojë me një gjarpër shokët dhe së bashku të përpiqen për të fjalë për fjalë të ngrënë konkurrentët tuaj! Or play the single player mode where you need to devour required amount of snakes for passing the current stage. Or maybe you want to play the two player game where each player and snake on screen fights and battles for its own sake. Either way, this Snake game edition brings back the fruit eating fun from the old days, and stretching your snake thru the entire game screen. Have fun! Lojtar 1: WASD për të lëvizur, Lojtar 2: Arrow keys to move. P to pause the game and M to mute sound and music.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.