Topolak mrekulli

Topolak mrekulli

Të mrekulli topolak pak shikuar tv dhe ushqime përpihen. The call to the rescue made them steal the show and take action. They run and use their fart skills to fly. Collect coins, avoid obstacles and reach the best distance you can. Have fun! Player1 : W key or TAP/CLICK on the RIGHT side of the screen to flyrnPlayer2 : UP ARROW key or TAP/CLICK on the RIGHT side of the screen to fly

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.