Muaj: March 2015

Punching Desperados

Desperados punching janë një faceoff larg perëndim me një kthesë. Pije janë të ndaluara në perëndim larg. Ju duhet të veprojnë shpejt dhe të jetë i pari për të thyer xhami me pije të paligjshme! Luaj një 1 lojtar ose një 2 player faceoff against your friends on the same device. You can play this game on android or iphone/ipad too… Lexo më shumë →

Ground Luftrat

Të bashkëpunojë me një gjarpër shokët dhe së bashku të përpiqen për të fjalë për fjalë të ngrënë konkurrentët tuaj! Or play the single player mode where you need to devour required amount of snakes for passing the current stage. Or maybe you want to play the two player game where each player and snake on screen fights and battles for its own sake. Either way, kjo… Lexo më shumë →

Mechzilla Arena

Gjysma metalike, gjysmë kafshë, të gjitha forcat e me atmosferë brutale luftimeve formohem për luftë! Mirë se vini në Mechzilla Arena, the new 2 player game which presents epic battle among techno giants. Enter in close combat with other beasts where the battle obeys strange fighting rules under unique gameplay and strategy. The Mechzilla warriors knew various powers, attacks and special abilities. Your job… Lexo më shumë →

Kryq dhe zero Extreme

Luaj Tic Tac Toe lojë sipas rregullave ekstreme playing. Mirë se vini në kryq dhe zero, the Extreme reworked version of the old classic game for 2 players. As always, the rule of playing is to place Noughts and Crosses in turn-based gameplay, but the extreme twist is that the entire environment changes once in a while. Start playing a simple 3×3… Lexo më shumë →

Freaky Run

A jeni gati të keni një Run Freaky gjatë dy lojtarëve argëtim? Well, në këtë rast, start this free 2 Player Running game and find out how far you can run! Get ready for the ultimate and most dangerous online challenge, that any runner could dream of. Prepare yourself to run thru dangerous terrain, throughout the whole day and night,… Lexo më shumë →

Ryona Bowman

Merrni harkun tuaj në këtë Bowman 2 lojë lojtar dhe xhiruar shigjeta në lojtar të dytë. Be it a friend or a family member, this is just a game so enjoy it. You can also customize your character or even shoot birds for fun. Drag and shoot the arrows to the right place, release when angle is right Παίξτε παιχνίδια… Lexo më shumë →

Νinjas furishëm

Ancient Frantic Giant ninjas have returned from their dark prison to the living world and every time that happens you are the only one who can save the world from being destroyed and ruled by evil. So get ready to fight all evil ninjas one by one, cause only a black ninja can fight down the evil ninjas and save… Lexo më shumë →

Foosball 2 Lojtar

Foosball është më popullor 2 lojtar lojë futbolli i të gjitha kohërave, and that is why this sport game was finally ported as online two player game! Welcome to the simple but also challenging and fun tournament of Foosball 2 Player game! Play a single game mode against CPU opponents and attain victory on all 10 Foosball games, or challenge… Lexo më shumë →

Robomon Arena

Hyni në botën futuristic Sci-Fi të Robomom 3D! This 3D unity game sends you to space where you lead a party of robots against enemy droids from space, or where you will overpower the turn-based tactics of your best friends by playing a 2 player strategy game. The team whose robots stand last on ground, will be awarded as winners.… Lexo më shumë →

Smash e derrave

të testuar qëndrueshmëri kryevepre e kokat e tyre, së bashku me katër armë të rënda, një sfond vetëquajtur i një fermë, and an innocent bunny who is here just for fun. Challenge your friend to a 2 player smashing game, pick your target and arm yourselves before starting this one-button smashing game! Lojtar 1: Use S to smash the swine, Lojtar 2: use… Lexo më shumë →

Shaolin mu mu!

Bëhuni një Master Shaolin nga mrekullueshëm kundërshtarët në këtë të ri 2 lojtar lojë për luftëtarët! Fong Fu Tiger, Pandalala Fox, Pan Dan Panda and Gold Li Monkey, are inside the Shaolin Temple where they patiently await their enemies. This slap a foe is a kind of game where bluffs are made and claws are scraped! Pick the playing mode, challenge… Lexo më shumë →

Wizard vs magjistar

Ju jeni një nga magjistarët e fundit rreth, provuar të jeni më të mirë duke mposhtur kundërshtarët tuaj! Play single player against an AI or play against another player in two players. You can play against a friend or family member on the same keyboard or device! Use the mouse to aim to fire magic bullets. Hit your opponent 3 times to… Lexo më shumë →

Kryq dhe zero

Gëzojnë kryq dhe zero! Një lojë e thjeshtë e shputë TIC TAC mbi një temë tabelë! You can play alone or with a friend in two player. Get three in a row to win! Noughts and Crosses is a fun game for all ages! How many games can you win? Find out now! Get three in a row to score. Highest… Lexo më shumë →

Topolak mrekulli

Të mrekulli topolak pak shikuar tv dhe ushqime përpihen. The call to the rescue made them steal the show and take action. They run and use their fart skills to fly. Collect coins, avoid obstacles and reach the best distance you can. Have fun! Player1 : W key or TAP/CLICK on the RIGHT side of the screen to flyrnPlayer2 :… Lexo më shumë →

Punch Ball Jump

Dy ninjas trima të trajnuar në një lojë të ninja dredhi topin! Hit the ball back and forth or jump over it to confuse your opponent! Hit the ball as many times as you can, with each hit the ball gets faster and faster! Watch as the world spins after each round trading places with the other ninja. Lojtar 1 uses… Lexo më shumë →