Zombie Shooter 3D Apocalypse Town

Zombie Shooter 3D Apocalypse Town

Të sëmurë e të gjitha këto krijesa undead kudo? E pra kështu jemi ne! Tregoni atyre se çfarë ju janë bërë si një njësi e vetmuar duke luftuar kundër një luzmë e undead. Sa shumë mund të ju vrasin dhe sa kohë mund të ju shkoni në për? Përdorni miun për qëllim dhe xhiruar. WASD ose arrow çelësat për të lëvizur.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.