Worlds në luftë

Worlds në luftë

Merrni kontrollin mbi një planet të rradhës dhe të nisë disa silurët e fotoneve vetëm për të le të gjithë e dinë qëllimet tuaja dhe ambiciet sa herë që Worlds janë në luftë. A jeni gati për këtë luftë epike hapësirë? Qëllimi është që të shkatërrojë planetin e armikut për të fituar, megjithatë, asnjë nga armiqtë tuaj nuk do të dorëzohet pa një betejë. Send three types of spaceships for invading your enemies, activate a magnet shield for protecting your planet, launch and control the bounty missile for collecting coins and powerups, and when the stars are perfectly aligned, feel free to use a photon torpedo for securing your victory. Fat i mirë!

Lojtar 1: ASD to navigate thru menu and W to activate command. Lojtar 2 Arrow keys to navigate thru menu and Up Arrow key to activate command.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.