Krahë Penguins

Krahë Penguins

Ishte një mbrëmje të ngrohtë dhe të heshtur, kur nga një e papritur, 2 Lojtarët erdhi fluturonte nga askund dhe pagesë në betejë për pushtues qiellin! Këto pilotët të aftë ishin shumë larg nga njerëzit, por afër për të qenë Penguins krahë, Princat jofluturues mbi tërë qiellin e! Aftësitë e tyre magjepsur ajrore të kombinuara me ngarkesa përvojë fluturues ushtarake, makes the Winged Penguins to be the most lethal things at night, and today you have the chance to becoming one of them. Pick your plane and upgrade its stats before entering the dogfight event and blast down your enemy! Fat i mirë! Lojtar 1: WASD to fly, Z to use Machine Gun, X to launch rockets and Space bar to Eject the winged penguin. Lojtar 1: Arrow keys to fly, O to use Machine Gun, P to launch rockets and Shift to Eject the winged penguin.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.