Vala Lucha

Vala Lucha

A jeni gati për të vënë aftësitë tuaja ikin e përmbytjeve në provë përfundimtare? Pastaj Vala Lucha është më sfiduese 2 players game that will strive to drawn you! Prepare yourself for never ending running adventure for highscore where climbing on walls will slow you down, collecting shiny coins will boost your score and running on platforms will extend your life for a while. Call your best friend and enjoy testing your skills by playing the 2 player game mode. Have fun! Lojtar 1: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Lojtar 2: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen. P për pauzë të lojës.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.