Arratisjes Ultimate

Arratisjes Ultimate

Bota si ne dikur e dimë se si të qetë dhe të sigurt, tani është copëtuar në gërmadha, shpërthime dhe kaos! You must posses great running skills, so you could try to make your Ultimate Escape out of this chaotic mess! Featuring 2 Mënyra lojtarët lojë, lots of floating coins that are awaiting to be picked, polished and pixel enchanted graphics, competing sound and intensive running game play, your running skills will be ultimately tested today! Lojtar 1: WASD për të lëvizur, dash, kërcim dhe kërcim të dyfishtë. Lojtar 2: Arrow keys to move, dash, kërcim dhe kërcim të dyfishtë. P to pause.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.