Sushi Server

Sushi Server

What are you waiting for? Tani është shansi juaj për të drejtuar vetë restorantin tuaj Sushi Sushi në Server. Blej furnizimet në fillim të ditës dhe t'u shërbejë klientëve tuaj se çfarë ata kërkojnë për. Çdo herë një klient dëshiron diçka. Ajo do të tregojë në krye pranë tyre. You need to then create this food masterpiece from the ingredients you have and server it to them. At the end of each day you will then have the option to buy new food types from the shop with the earnings you have. Mouse to control.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.