Run Run Ram

Run Run Ram

Ram delet ka nevojë për ndihmën tuaj running kështu që ai mund të shkojë në drejtim të arritjes dhe përmbushjes së cyberlove të jetës së tij! It all started few days ago, when Ram surfed on Sheepbook and run across his furry soulmate. Now, Ram is designed to run across seven sees and on top of seven mountains, jump over deadly spikes and endless pits, collect shiny coins and gain powerups, all this with hopes to find the true love of his sheepy life. Megjithatë, be aware of the black sheep that comes along the 2 players playing mode. Have fun! Lojtar 1: WASD për të lëvizur, kërcim dhe kërcim të dyfishtë. Lojtar 2: Arrow keys to move, kërcim dhe kërcim të dyfishtë. P për pauzë të lojës.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.