Warriors Piñata

Warriors Piñata

Shfrytëzojnë armë brutale në këtë një buton drejtuar Piñata kryevepre lojë! Nëntë Piñata Warriors Të jemi këtu për të matur pikat e forta dhe dobësitë e tyre në një 2 lojtarët lojë Piñata shkatërrimin lojë. Kush do të jetë fitimtare dhe të festuar pre karamele në mesin e tyre? Pick preferuar luftëtar tuaj Piñata, kap një armë brutale për të përdorur, and smash the pinata animal faster than your opponent. Are you ready for this frantic smashing game? Grab a club, spear or sharp sword before you start slashing thru pinata elephants, pinata horses and even pinata turtles! Lojtar 1: Use letter A to attack, Lojtar 2: Use the Up Arrow key to attack.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.