Parking Master 3D

Parking Master 3D

Parking nuk ka qenë kaq fun! Parking Master 3D ofron plota grafika 3D HD, si dhe 10 Nivelet e fun parkimi. Ju do të sfidohet në kohë, sigurisht kur ju duhet të marr rimorkio! Get filluar nga e makinës rreth rrugës dhe duke shmangur pengesat me qëllim për të arritur zonën e parkimit. Do you think you can reach the end? Gota park em all! Use the arrow keys to drive. F to connect and disconect trailer. Move camera with the mouse and roller ball to zoom in/out.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.