Mr Tart Football

Mr Tart Football

Mr. Tart and his fellow players are back for a serious time of playing football. Pick your favorite Mr. Tart Football player, choose will you play against the local CPU champ or play the 2 players mode against a friend, so you could become a true football champ! The goal is simple, but scoring a goal is not, especially when the gameplay is so fast and intuitive only the pro footballers could play their way to victory. Have fun! Lojtar 1: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Lojtar 2: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen. R to restart the entire football match.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.