Monopoly Paraja Wars

Monopoly Paraja Wars

Përshëndetje atje kapitalistëve të rinj, a jeni gati për të luajtur 2 lojtarët lojë që do të dyfishohet ose trefishohet pasuri tuaj tashmë të mëdha? E pra në këtë rast, mirëpritur të Monopoly Paraja Wars lojë! Grab çantë tuaj të biznesit, rrokulliset zare dhe të konkurrojnë kundër biznesmen profesional në monedhë mbledhjen valë! Kundërshtari juaj mund të jetë lojtar i aftë CPU ose shoku më i mirë, but either way you must find a way how to outsmart him or her and loot the most of the cash. Në këtë 2 players funny game, victorious would be the businessman that would earn $100,000,000 first. Have fun! Lojtar 1: WASd to move, jump and enter bank. Lojtar 2: Arrow keys to move, jump and enter bank.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.