Lux Ultimate

Lux Ultimate

Shoqëruar me shpatë të pastër të energjisë dhe të sfiduar nga miku juaj më i mirë, në këtë 2 players game you guide your Lux runner as you slash thru overgrown poisonous plants, instantly shift between lanes trying to avoid all incoming fireballs or solid structures, while satisfying your insatiable hunger for power giving gems and shiny diamonds! Have fun running around and good luck lasting as long as possible! Lojtar 1: ASD to move and attack. Lojtar 2: Arrow keys to move and attack.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.