Java e parë Love

Java e parë Love

Kjo thirrje pixelated për dashuri kërkon çdo dashuruar, shpirtrat dhe zemrat romantike butë atje! Get ready to dive into puzzling adventure of finding Love, sustaining its magical feeling, enchanting the romantic aura and living in clouds for as long as you can! With option to be played in 1 player mode where your mutlitasking skill will be tested, or having fun with your soul mate by playing the 2 Mënyra lojtarët lojë, this free game is one of those cool adventure games where you must push boulders, jump over hills, move according the arrows and reach to your final and highly romantic destination of Love! Lojtar 1: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Space bar to kick. Lojtar 2: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen, K to kick. Enter to change game view, R to reload

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.