Jumping Princess

Jumping Princess

Si të lartë mund të merrni hedhur Princess? Ajo ka nevojë për të mbledhur kurora e saj ndërsa kërcim në platforma në ajër. Nëse nuk shkoni ju do të bie në tokë. Por mos u shqetësoni. Ajo shprehi merrni lënduar, ju gjithmonë mund të fillojë duke kërcyer përsëri dhe të përpiqen të mundë rezultatin tuaj më të mirë. Animacione Fun, music and sounds make for a fun endless jumping game that will give you hours of girly fun. Use your mouse to Jump.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.