Gunner sakatim

Gunner sakatim

Lock dhe ngarkesës armë tuaj para se të zhyten në këtë furishëm fast-paced 2 lojtar shooting game! Ka dy objektivat kryesore në Gunner sakatim, ku e para është që të mbledhë sa më shumë monedha si ju mund, dhe qëllimi i dytë është që të gjuaj çdo gjë! A jeni gati për të drejtuar përmes vdekjes, annihilation and all sorts of dangers just for proving that you can shoot your way towards fame and glory? Call a friend and cooperate in this fantastic 2 players shooting game! Lojtar 1: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Lojtar 2: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.