Gon dhe Mon

Gon dhe Mon

Shumë njerëz besojnë se mbreti i xhunglës është një luan, por ata ndoshta nuk kanë dëgjuar për Gon dhe Mon ende, duo spektakolare majmun që guxon përballjen me vdekje në të gjitha format e saj të njohura për njeriun. Get gati për një biznes majmunit që kryesisht përfshin mbledhjen banane, frequently will challenge you to pass thru fire or even walk on water, occasionally can bring you joy when a level is completed, all this and much more just to complete all 20 stages and have loads of adventuring fun! Remember that fire does not affect the big monkey, while the smart little monkey is always ready to build a bridge or two. Fat i mirë! Big monkey: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Small monkey: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.